Stichting Help Anders

Durf te vragen

Kennismaken met : PHEMIA MOVE

Phemia de Boer is al meer dan 39 jaar sport- en beweegdocente. Haar lesgeven strekt zich uit tot:

• Dansles (sportief) aan kleuters t/m volwassenen

• Sportief wandelen

• Pilatusles en aerobicslessen.

• Meer bewegen voor Ouderen Zowel aan senioren die nog zelfstandigwonen als ook aan senioren in verpleeg- en zorgcentra. Denk daarbij o.m. aan somatische leerlingen als ook dementerenden. Daarnaast geeft zij beweeglessen bij Philadelphia.

• Projecten in lesgeven. 

Dit o.m. Op basisscholen Bij maatschappelijke projecten op sportief gebied Naast het lesgeven houdt Phemia zich ook intensief bezig met lange afstand wandelen. Dit voor haarzelf met doel de Vierdaagse van Nijmegen.

Ook zet Phemia zich in voor Make a Wish. Een prachtige organisatie waarbij zij haar gevoel voor de mens met beperkingen geheel kan gebruiken. Ook Stichting Help Anders biedt haar mooie uitdaging. Phemia’s streeft ernaar dat mensen, die op enigerlei wijze een beperking kennen, geintegreerd aan sport moet kunnen deelnemen. In haar lessen bereikt zij daarmee al jaren mooie resultaten.

De eerstkomende les bewegen is nog niet gepland.


Zoek

Even bellen?

Open op locatie:
vrijdag van 09.00 - 12.00. zaterdag van 10.00-14.00

Mochten we niet bereikbaar zijn op een van onze telefoon-nummers schroom dan niet om even een emailtje te sturen. Waarschijnlijk zijn wij dan druk bezig met een hulpvraag !!

Bellen liefs tussen 09.00 en 12.00


        

Durf te vragen.

Dus: Help ons !! 

Dan kunnen wij een ander die het nodig heeft helpen.


Ook zij helpen ons >>>>>

Uw logo hier?