Stichting Help Anders

Durf te vragen

Burendag 2019

Zaterdag 28 september 2019 heeft Stichting Help Anders, samen met nog 8 andere organisaties die in de wijk gevestigd zitten, meegewerkt aan de burendag in de Edelsteenbuurt te Alphen aan den Rijn.

Burendag

Ondanks de regen en de kou was het een zeer geslaagde burendag.

Op diverse plekken in de wijk zijn er spelletjes georganiseerd waaronder een speurtocht, rommelmarkt en BMX parcours. Ook kon er lekker gegeten en gedronken worden op diverse locaties. Er was zelfs een echte beker te winnen als je het goede antwoord had in gevuld bij de speurtocht. Onderweg als je de steurtocht liep kreeg je nog een lekker stukje fruit, gesponsord door Atlantic Slagerij en Levensmiddelen, Ridderhof 34 te Alphen aan den Rijn.

In het gebouw van het buurtbedrijf kon je een lekker kopje koffie met een lekkere stroopwafel, gesponsord door Markus en Markus stoopwafels bv te Waddinxveen, krijgen en diverse spelletjes doen.

In het gebouw van Stichting SLIMM was een kleine rommelmark georganiseerd door Tom in de buurt en door de Blije Wijk waren er diverse workshops georganiseerd.

Bij het Trefpunt kon je om een uurtje of 3 een lekker kopje soep met stokbrood nuttigen. Tevens was er bij het Trefpunt een info markt waar alle organisatie die in de buurt zitten hun folders hadden neergelegd en waar je verdere informatie kon krijgen over deze organisaties.


Dit alles is tot stand gekomen samen met:

Tom in de Buurt, VvE de Waterrand, GGZ Rivierduinen, Blije Wijk, Boost, Alphen Beweegt, Buurtbedrijf, Stichting SLIMM en Stichting Help Anders.

Zie verder:

Media bericht in Alphens nieuwsblad reader

Zoek

Even bellen?

Mochten we niet bereikbaar zijn op een van onze telefoon-nummers schroom dan niet om even een email te sturen. Waarschijnlijk zijn wij dan druk bezig met een hulpvraag !!

Bellen liefs tussen 09.00 en 12.00

        

Durf te vragen.

Help ons !! 

Dan kunnen wij een ander helpen.

...