Stichting Help Anders

Durf te vragen

Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek bij het Trefpunt.

Mededeling van de "Ik schrijf" Piet.

De stagiaires van Tom in de buurt hadden stage opdracht. Zij hadden een Sinterklaas bingo en quiz georganiseerd. Dit had Sinterklaas bij stichting Help Anders te horen gekregen toen hij op bezoek bij stichting Help Anders was.  Sinterklaas heeft voor deze stichting een warm hart. De vrijwilligers van deze stichting zijn het gehele jaar door Sinterklaas. Sinterklaas hoopt volgend jaar bij stichting Help Anders op bezoek te kunnen komen. Sinterklaas weet dat de stichting nog geen eigen ruimte heeft om de spullen op te slaan waar ze een heleboel mensen gelukkig mee maken, deze stichting zet zich ook zo in voor de sociale en maatschappelijke cohesie. Ze willen ook heel graag samen werken met de organisaties die deze gedachten goed hebben. Na dat Sinterklaas en zijn pieten klaar waren zijn ze nog de buurt in gegaan. Sinterklaas heeft heel veel kinderen gezien en gesproken de pieten hebben heel veel pepernoten uitgedeeld. Tijdens Sinterklaas zijn tocht door de buurt zijn er veel selfies gemaakt met Sinterklaas en de pieten.

Sinterklaas is heel gelukkig geworden dat die in de edelstenen buurt is geweest. Sinterklaas heeft ook gelezen wat er allemaal geschreven is over de edelstenen buurt, maar het is een hele mooie buurt alleen de mooie dingen kunnen zien. Zoals heel Alphen aan den Rijn een hele mooie gemeente is.

 

Groetjes van Sinterklaas en zijn pieten


Zoek

Even bellen?

Mochten we niet bereikbaar zijn op een van onze telefoon-nummers schroom dan niet om even een email te sturen. Waarschijnlijk zijn wij dan druk bezig met een hulpvraag !!

Bellen liefst tussen 09.00 en 12.00

Vanaf april 2020 hebben we te maken met Covid-19 beperkingen.

        

Durf te vragen.

Help ons !! 

Dan kunnen wij een ander helpen.

...